Handelsbetingelser

INFORMATIONER

Virksomhed: RAREMOND ApS
CVR: 38552996
Virksomhedens etableringsår: 2015
E-mail: contact@raremond.com
Telefonnummer: +4528599562
Adresse: Sankt Bendts Alle 29,
2630 Taastrup, Danmark.

BETALINGSMETODE

Du kan betale sikkert med dit betalingskort på www.raremond.com. Beløbet bliver først trukket, når den ønskede vare, er afsendt fra vores lager. Vi sender en bekræftelsesmail, når din ordre er godkendt. Vi tager imod alle slags betalingskort:

Visa Dankort
Visa Card
Visa Electron
Mastercard
PayPal


RETURPOLITIK

RAREMOND tilbyder 30 dages returret på varer købt på www.raremond.com. De 30 dages returret starter fra modtagelse af varen. Varen skal være sendt retur inden de 30 dage er gået og derfor udløber returretten, hvis vi gøres opmærksom på at du vil returnere, men du ikke når at sende pakken indenfor de 30 dage fra du modtog. Det er et krav, at varen er i samme stand, som ved modtagelsen. Det betyder, at du kan prøve tøjet, ligesom hvis du handlede i en fysisk tøjbutik. Prismærker skal være intakte og må ikke fjernes fra tøjet. Vi forbeholder os retten til at afvise returnering, såfremt tøjet har været vasket, lugter eller har fået pletter eller på anden vis fremstår brugt udover hvad der findes rimeligt. 

Hvis du ønsker at returnere et produkt skal du sende en e-mail til contact@raremond.com indeholdende:

Ordrenummer, navn, adresse samt konto- og registreringsnummer

Vi gør opmærksom på, at du som kunde selv bærer returomkostningerne og har ansvaret for varen frem til modtagelse.

Hvis du gør brug af et tilbud, hvor der sammen med en vare medfølger en ydelse eller en invitation til et af vores arrangementer, og du herefter ønsker at returnere varen som du har købt, så tillader vi os at fratrække beløbet fra refunderingen tilsvarende værdien som ydelsen eller invitationen har haft.


OMBYTNING 

RAREMOND tilbyder 30 dages gratis bytteret på varer købt på www.raremond.com. Det er et krav, at varen er i samme stand, som ved modtagelsen. Det betyder, at du kan prøve tøjet, ligesom hvis du handlede i en fysisk tøjbutik. Prismærker skal være intakte og må ikke fjernes fra tøjet. Vi forbeholder os retten til at afvise ombytning, såfremt tøjet har været vasket, lugter, fået pletter eller på anden vis fremstår usælgelig eller brugt udover hvad der findes rimeligt. 

Hvis du ønsker at ombytte en vare skal du sende en e-mail til contact@raremond.com indeholdende:

Navn på den vare, som du ønsker at bytte til, ordrenummer, navn, adresse, konto- og registreringsnummer. 

Hvis der sker flere ombytninger for til sidst at returnere varen, så forbeholder vi os retten til at modregne de samlede fragtomkostninger (ekskl. første forsendelsesfragt) fra refunderingen.

REKLAMATIONSRET 

Der er 2 års reklamationsret på alle varer, som er købt på www.raremond.com. Vi laver en vurdering af varen, som medfører at du enten får varen ombyttet, pengene refunderet eller varen repareret. Reklamationsretten bortfalder, hvis varen har været anvendt til usædvanlige formål, som har forårsaget fejlen.

Hvis du ønsker at gøre brug af reklamationsretten skal du så snart fejlen opstår, sende en e-mail til contact@raremond:

Navn på den vare, som du ønsker at bytte til, ordrenummer, navn, adresse, vedhæfte ordrebekræftelsen/kvitteringen du modtog på mail ved køb og konto- samt registreringsnummer. 

RAREMOND bærer omkostningerne for returnering af varen, såfremt returneringen opstår på baggrund af en reklamation. 

LEVERINGSTID

Alle ordre afsendes inden for 24 timer. Leveringstiden vil afhænge af din adresse samt fragtmetode. Den almindelige leveringstid i Danmark er 1-3 hverdage.

PRIVATPOLITIK

RAREMOND videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand. Dine personlige oplysninger er sikre i vores systemer og du har til enhver tid ret til at kende de oplysninger, vi har om dig og ret til at få dem slettet. Vi indsamler udelukkende oplysninger med det formål at fremsende de bestilte varer fra vores webshop. Personlige oplysninger slettet automatisk efter 5 års inaktivitet. RAREMOND indsamler ikke oplysninger uden at der er givet samtykke, derfor kan du føle dig tryg ved at handle på vores webshop. Medejere og ansatte i RAREMOND kan tilgå disse oplysninger i vores interne systemer. Du er altid velkommen til at klage, få indsigt i, eller få slettet dine personlige oplysninger. 


Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende vores handelsbetingelser, er du velkommen til at kontakte os på contact@raremond.com

Social Proof Apps