Om RAREMOND

I 2014 så Patrick et lille hul i markedet indenfor streetwear. Han besluttede sig for at købe en kasse med sorte bukser hjem fra England og designe dem i hånden, for derefter at sælge dem videre. Dette var starten på RAREMOND, hvor vi i de første år udelukkende lancerede streetwear inspirerede high-end kollektioner til en niché målgruppe, med visionen om at bygge videre på noget allerede eksisterende og gøre det unikt. Sidenhen har RAREMOND helt naturligt udfoldet sig til at være et fast-fashion brand, som henvender sig til den bredere målgruppe indenfor streetwear og fashion med fokus på tracksuits. Vi bestræber os på tracksuitet, som du kan have på til alle anledninger, hvor materiale, pasform og design er de tre mest afgørende faktorer.

"RAREMONDs vision er at levere tracksuitet du kan have på til enhver anledning og som vil være anerkendt i alle sociale sammenhænge - netop på grund af vores kvalitetsmaterialer, perfekte pasform og eksklusive design."
 

At RAREMOND er et fast-fashion brand, vil sige at vi ikke udgiver sæsonkollektioner, men at vi derimod konstant har fingeren på pulsen for at spotte den kommende trend. Vi har effektiviseret vores produktion, som gør at det kun tager 2 måneder fra at vi har spottet en trend eller fået en idé til en kollektion, til at vi har produceret og lanceret den. I og med at vi følger fast-fashion konceptet og lader os inspirere af trends, så lægger vi samtidig stor vægt på story-telling i form af budskaber vi mener er vigtige. Oftest bliver vores budskab symboliseret gennem små detaljer på hvert enkelt design til tilhørende kollektion eller vil de komme til udtryk til vores shows.

 

 

 

Social Proof Apps