Om RAREMOND

I 2014 så Patrick et lille hul i markedet indenfor streetwear. Han besluttede sig for at købe en kasse med sorte bukser hjem fra England og designe dem i hånden, for derefter at sælge dem videre. Dette var starten på RAREMOND, hvor vi i de første år udelukkende lancerede streetwear inspirerede high-end kollektioner til en niché målgruppe med visionen om at bygge videre på noget allerede eksisterende og gøre det unikt. Sidenhen har RAREMOND helt naturligt udfoldet sig til at være et fast-fashion brand, som henvender sig til den bredere målgruppe indenfor streetwear og fashion med fokus på tracksuits. Vi bestræber os på tracksuitet, som du kan have på til alle anledninger, hvor materiale, pasform og design er de tre mest afgørende faktorer.

At RAREMOND er et fast-fashion brand, vil sige at vi ikke udgiver sæsonkollektioner, men at vi derimod konstant har fingeren på pulsen for at spotte den kommende trend. Vi har effektiviseret vores produktion, som gør at det kun tager 2 måneder fra at vi har spottet en trend eller fået en idé til en kollektion, til at vi har produceret og lanceret den.

"RAREMONDs vision er at skabe tracksuitet som du kan have på til enhver anledning. Dette opnåes gennem en kombination af eksklusivt design, perfekt pasform og materiale af rigtig høj kvalitet."

 

 

 

Social Proof Apps